Blog

Här försöker jag blogga om allting böcker o lite till…


När feedback börjar strömma in + bokbeställning

Nu har det gått en tid, feedbacken börjar strömma in och jag börjar få kvitto på att jo, jag har nog gjort nåt bra! Jätteroligt - och stolt och glad är jag ju också förstås.

Detta har övertygat mig om att också öppan möjligheten för att kunna beställa signerade böcker direkt från mig. Gå och kolla “bokbeställlningar” och fyll i så betar jag av det så fort jag kan. Vore kul att kunna sända just dig en bok!

Första bokföreläsningen

Föreläst har jag ju gjort många gånger. Känner mig trygg med det också - men föreläsa om sin egen skrivprocess? Om min bok och skötebarn? Nervöst faktiskt. Men nu är det dags för ett första försök på Rotary Trollhättan på fredag 2/6. Får se hur det går!

Bokrelease!

Bokreleaseparty på Hard Rock Cafe! Måste erkänna att jag var genuint nervöst timmen innan - men blev fantastiskt! Tack alla vänner o kompisar som dök upp! Ni är underbara - och givetvis ett jättetack, kram o mer till min Edina!


First Post

Så har jag satt ihop min första bok-hemsida för min tillika första “riktiga” bok. Visserligen kom jag ut med lite noveller och en novellsamlig ihopsatt till tematisk roman på nittiotalet, men det var mer av ett experiment än riktig publicering. Ingen inbindning eller tidningsartiklar. 

Nu har jag redan varit i lokaltidning och det står stora lådor med inbundna alldeles “riktiga” böcker hemma. 

En svindlande men också underbar känsla. Hur det går får väl framtiden utvisa antar jag. Men nu har jag också den första blogposten på min bokhemsida. Ännu ett steg taget.

…och på söndag är det bokrelease-party! På Hard Rock Cafe på Avenyn kl 15-19. Om du läser detta är du givetvis varmt välkommen.


© Stefan Christiernin 2017